Derma Care produkter

Skonsam hudvård speciellt utvecklad för hundar och katter med torr, irriterad eller känslig hud. Frisk hud och päls ger det bästa skyddet för ditt husdjur.

Aptus® Derma Care är en serie bestående av produkter med värdefulla innehållsämnen som bidrar till att stärka en skadad hudbarriär. En stark hudbarriär förhindrar uttorkning och skyddar också mot bakterier, svampar och allergener.

 

Derma Care Soft Wash

Extra milt och återfuktande mousse schampo, lämplig för torr, irriterad eller känslig hud. Även till normal hud som tvättas ofta. Rengör och bidrar till att stärka hudbarriären. För hund och katt.

Derma Care Moisturizing Gel

Mild återfuktande gel för daglig vård av torr, irriterad eller känslig hud. Gelen är fuktbindande och bidrar till att stärka hudbarriären. För hund och katt.

Derma Care Concentrate

Lugnande koncentrat med antimikrobiell zink. Används på lokala hudirritationer t.ex. i läppveck eller mellan trampdynor där svampar och bakterier trivs och hudbarriären behöver stärkas. För hund och katt.

Derma Care Detangler

Leave-in balsam som ej behöver sköljas ur. Praktisk spray som ger en mjuk och lättkammad päls. Passar även för känslig hud. För hund och katt.

Derma Care Premium

Tuggbitar som innehåller essentiella fettsyror, antioxidanter, aminosyror, vitaminer och zink. Rekommenderas för kliande, röd eller irriterad hud. Fodertillskott för hund som bidrar till att
stärka hudens barriärfunktion.

Biorion

Rekommenderas mot dålig päls och sköra klor. Kombinationen av biotin och metionin stödjer en frisk hud och päls samt främjar klokvaliteten. Fodertillskott för hund och katt.